Zomer ’22

Zomer ’22

De vakantie staat voor de deur, 6 weken lang de kinderen bij huis, tijd om samen leuke dingen te doen. En wellicht staat er een heerlijke vakantie op de planning. Dit was allemaal weer mogelijk aangezien alle corona maatregelen eraf waren.

En misschien is de vakantie ook wel de perfecte periode om thuis eens lekker op te ruimen, en alle spulletjes bij ons te verkopen. Zien we je snel?? We hebben altijd wel een plekje vrij om in te richten.

Mooie periode staat voor de deur, en daar past de lancering van onze nieuwe site helemaal bij! Een frisse overzichtelijke site met uiteraard onze (nieuwe) webshop.

Een  webshop die we samen vullen, producten die je bij ons in de winkel verkoopt kan je ook heel eenvoudig online plaatsen, wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Rest ons nog jullie een fijne zomer te wensen!