mijnTafel komt naar Alkmaar

mijnTafel komt naar Alkmaar

Op zaterdag 9 december opent een heel andere winkel in Alkmaar!

mijnTafel Alkmaar biedt verschillende producten aan, van sieraden tot juwelen, van natuurstenen tot interessante ansichtkaarten, van schilderen tot karikatuur, van breien tot kant, en van boeken tot postzegels, van speelgoed tot speelkaarten, van sokken tot ondergoed, van vintage kleding tot cd’s en vinylplaten. mijnTafel Alkmaar biedt producten aan die verschillende interessegroepen, zowel kinderen als volwassenen, zoeken maar nergens anders kunnen vinden, en voegt elke week nieuwe producten toe.

Bij mijnTafel Alkmaar hoef je je geen zorgen te maken over welk cadeau je voor Kerstmis moet kopen.

mijnTafel Alkmaar wacht op u aan de Schoutenstraat 7, met budgetvriendelijke producten en verrassingen.