mijnTafel

mijnTafel

mijnTafel blijft bij haar scandinavische oorsprong

mijnTafel is begonnen in 2013 en is een gezamenlijk initiatief van Marlies van Steen en Bart Jansen, woonachtig in Finland. mijnTafel is een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit winkelconcept van de itsepalvelukirpputori (letterlijk: ‘zelfbedieningsvrijmarkt’, een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 30 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur.
mijnTafel wil mensen in Nederland ook de mogelijkheid bieden hun nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen te kopen en te verkopen in een lichte en ruime winkel.

Onze winkels & klanten beschrijven de stickers met pen, computer en de mijnTafel app!

Hoe werkt het en wat vinden we belangrijk?

Je huurt in een van de mijnTafel-vestigingen een tafel (al vanaf één week), bepaalt zelf de verkoopprijs, etaleert je spullen op de tafel en wij verkopen deze voor jou. Wekelijks krijg je de opbrengst van jouw verkochte spullen uitbetaald.

Klanten vinden in onze vestigingen een uitgebreid en steeds wisselend aanbod van nieuwe en tweedehandse spullen, maar ook eigen creaties van kunstenaars en creatievelingen. Er zijn pashokjes, een grote kinderhoek en een koffietafel. Winkelen bij mijnTafel wordt zo een prettige beleving voor iedereen!

mijnTafel streeft ernaar een groene en sociale onderneming te zijn: we bevorderen het hergebruik en recycling van spullen en dragen zo bij aan de ontlasting van het milieu. Onze tafels worden in een sociale werkvoorziening gemaakt en met de opbrengst van gedoneerde spullen, steunen we goede doelen.

Een win-win-win situatie, waarbij ook het milieu een winnaar is!

Tel uit je winst