mijnTafel

Missie & Visie

Missie
mijnTafel is geïnspireerd op het winkelconcept ‘itsepalvelukirpputori’ (zelfbedieningsvrijmarkt) dat meer dan 30 jaar een begrip is in de Finse samenleving.

Sinds 2013 biedt mijnTafel als familiebedrijf in Nederland op laagdrempelige en innovatieve wijze een platform, diensten en producten aan om optimaal te bemiddelen tussen verkoper en koper in nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen. 

mijnTafel gelooft in de kracht van franchising door samen met lokale, zelfstandig ondernemers bij te dragen aan een betere toekomst in een gelukkige, sociale en duurzame leefomgeving.

Visie
mijnTafel wil voor heel Nederland en internationaal een toegankelijke en transparante vrijmarkt zijn. Door regelmatig te onderzoeken hoe jij het ultieme (ver)koopplezier beleeft, innoveert het concept continu. 

mijnTafel wil de winkel zijn waar jij eenvoudig je niet-gebruikte spullen verkoopt, prijsbewust shopt en bijdraagt aan een beter milieu. Maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning van goede doelen en educatieve projecten staan centraal in de organisatie.

Investeer mee in de toekomst!