Nieuwe Website

Nieuwe Website

Van harte welkom op onze nieuwe website!

BELANGRIJK:

–> Ben je (oud) huurder bij mijnTafel, klik dan op de rode tekst (Reserveer & Login) links bovenin het scherm, daar kun je inloggen met je bestaande inloggegevens en kun je zoals je gewend bent je verkopen en reserveringen bekijken.

–> Ben je NIEUW en lijkt het je leuk om een tafel te gaan huren en je eigen winkeltje te hebben, druk dan ook op de rode tekst (Reserveer & Login) links bovenin het scherm, daar kun je je registreren en aanmelden als huurder, we nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onder het kopje Webshop vind je een aantal interessante artikelen die op dit moment in onze winkel te koop worden aangeboden. 

Verken de site op je gemak en mochten er vragen of dingen onduidelijk zijn, neem gerust contact met ons op.

We zien je graag ‘live’ in de winkel!