Nieuwe verhuur tarieven

Nieuwe verhuur tarieven

Beste huurders van mijnTafel Alphen aan den Rijn,

We lopen tegen het eind van 2022, terugkijkend kunnen we alleen maar concluderen, het was een jaar als nooit tevoren:::

Een oorlog in Ukraine die tot gevolg heeft dat onze energie kosten met ingang van januari met een factor vier omhoog gaan. Salariskosten die met ingang van januari met 10% omhoog gaan en als klap op de vuurpijl heeft onze verhuurder van het pand besloten de huurprijs te indexeren met de consumenten prijs index van 12 procent.

Mijntafel Alphen heeft vanaf de oprichting, januari 2016, altijd dezelfde huurtarieven gevraagd maar nu hebben we te maken met een bijzondere situatie en vragen we uw begrip voor het volgende:

We zijn helaas genoodzaakt om de verhuurtarieven aan te passen, met ingang van 1 januari 2023 zullen we alle verhuurtarieven moeten verhogen met 3 euro per week.

Daarnaast gaan we met ingang van 1 januari niet meer wekelijks de verkopen uitbetalen, we gaan in plaats van een wekelijkse uitbetaling over op een maandelijkse uitbetaling.

Met ingang van 1 januari betalen we de verkoop resultaten uit op de laatste dag van de maand.

Huurt u dus b.v. een tafel voor een week in het begin van een maand dan wordt uw verkoop resultaat aan het eind van de maand op uw rekening bijgeschreven.

De verkoop resultaten worden alleen maar bijgeschreven op uw rekening als de huur van de achterliggende periode is voldaan, is dat niet het geval dan brengen we het achterstallige huurbedrag in mindering op het uit te betalen verkoop resultaat.

Dus even in het kort:

  • Verhuurtarieven worden verhoogd met 3 euro per week
  • Uitbetaling verkoop resultaat niet meer per week maar op de laatste dag van de maand.
  • Onvoldane huur wordt verrekend met het uit te betalen verkoop resultaat.

We hopen op uw begrip in deze uitzonderlijk situatie,

Team mijnTafel