mijnTafel

Training, Opleiding & Prijzen

mijnTafel bestaat bijna 10 jaar en heeft veel ervaring en materiaal beschikbaar; handboeken, marketingmiddelen, thema’s & acties, logo’s, mijnTafel app, software, webshop en meer. Als mijnTafel ondernemer mag je hiervan gebruikmaken en ben je zelfstandig ondernemer.

We willen onze kennis en ervaring overdragen tijdens de start van een nieuwe winkel. Hiervoor kunnen we nieuwe ondernemers het gehele pakket aan trainingen en kennis overdragen. Echter, elke nieuwe ondernemer een andere behoefte om te kunnen starten. Zo kan een startende mijnTafel ondernemer geheel nieuw zijn in het ondernemerschap en sommigen hebben veel ervaring.

mijnTafel biedt veel verschillende trainingen voor de opening van een nieuwe mijnTafel. In goed overleg wordt met de ondernemer bepaald welke trainingen nodig zijn voor een optimale start van de nieuwe winkel.

Ben je een ervaren ondernemer, dan heb je misschien voldoende aan minder trainingen of kies je liever het gehele pakket aan trainingen? Goedkoop of duurkoop?

Welk van de 4 openings-pakketten past bij jou?

Tot de opening van je winkel
De opbouw in begeleiding, training en documentatie voor het openen van een nieuwe mijnTafel winkel hangt af van het gekozen pakket. De onderverdeling van de 2 hoofdfases t/m de opening:

 1. Oriëntatiefase
  In de oriëntatiefase wordt ondersteuning geboden middels een de startgids en bijhorende documenten; bedrijfsplan, concept exploitatiemodel, onderhandelingstips en meer. De startgids is gericht op het verkrijgen van financiële middelen, een geschikt pand binnen een vastgesteld werkgebied en ervaring met de werkwijze van mijnTafel.

  Onderdeel van de oriëntatiefase is de intentieverklaring. Met de intentieverklaring verkrijgt de ondernemer het alleenrecht voor een bepaalde periode in een bepaald gebied. Na de oriëntatiefase is normaliter de openingsdatum bekend.
 2. Uitvoeringsfase
  In de uitvoeringsfase is het doel dat de ondernemer optimaal wordt voorbereid op het succesvol draaien van een mijnTafel winkel; planmatig, voorbereidend/training, doelgericht, praktisch en gericht op de opening van de mijnTafel winkel. Het is van belang om de kosten te minimaliseren en de inkomstenstroom z.s.m. op gang te brengen. Het is een drukke periode voor de ondernemer met veel werk en veel te leren.

  Na de uitvoeringsfase wordt de nieuwe mijnTafel winkel geopend. 

Na het openen van je winkel

 • Na de opening van de mijnTafel winkel vervolgd de ondernemer zelfstandig onder de vlag van mijnTafel met de kennis opgedaan vanuit de trainingen & begeleiding.
 • Extra betaalde begeleiding & trainingen worden aangevraagd, indien gewenst en nodig.
 • Voor de maandelijkse fee verkrijgt de ondernemer beschikking over alle marketingmiddelen, mijnTafel merk & logo, website, webmail, helpdesk, intranet, rechten op mijnTafel kassasysteem, de mijnTafel app en de webshop.
 • De maandelijkse fee is 1% of €200,- per maand (naar keuze)
 • Enkel de minimale uniformiteitseisen van mijnTafel worden verwacht.

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Aarzel niet contact op te nemen voor vragen of anders.