mijnTafel

Over Ons

In 2015 is bij mij (Evelien Ots) het idee ontstaan om een vestiging te openen van mijnTafel. Dit idee kwam van een familielid, die bij mijnTafel met succes een tafel huurde en mij meer uit de gein zei; “is dit niet iets voor jou?”. Op dat moment was ik werkzaam in een bloemenzaak. Hetgeen waar ik mijn opleiding voor gevolgd heb. Een creatief en ondernemend beroep. Maar de kriebel om ooit eens iets voor me zelf te beginnen was er zeker. In eerste instantie het idee naast me neer gelegd, maar na een paar weken ben ik me gaan verdiepen in het concept mijnTafel. Hierover informatie aangevraagd en zo is het balletje gaan rollen en het enthousiasme over mijnTafel gegroeid.

Inmiddels zijn we alweer een aantal jaar verder en ‘groeit’ de winkel nog steeds. We vinden het ontzettend leuk om de winkel af en toe te veranderen zodat het voor jullie als klanten en huurders, en voor ons zelf een aantrekkelijke winkel blijft.
Dit blijkt het geval, we hebben een aantal vaste huurders die vanaf het begin of al een hele lange periode met ons mee doen. Ontzettend leuk! De relatie die je met deze huurders krijgt is heel bijzonder. Ook zijn er veel mensen die af en toe een paar weken een tafel huren en hebben we een paar shop in shop ruimtes ingericht. Kortom voor ieder wat wils. We hebben een erg leuke combinatie tussen nieuwe, zelf gemaakte en tweedehands producten.

Lijkt het je leuk om je eigen spulletjes bij ons te verkopen? Huur dan ook een tafel en creëer je eigen winkeltje in onze winkel.

Ons team bestaat op het moment uit:
Evelien, Andrea, Petra & Maureen


Bloemist
Zoals ik hier boven heb geschreven, heb ik een opleiding gevolgd tot bloemist, iets wat ik altijd met ontzettend veel plezier heb gedaan. En wat weer enorm is gaan kriebelen. Vandaar het besluit om binnen mijn winkel, een eigen bloemen hoek te maken. Want van een mooie bos verse bloemen op de vaas wordt toch iedereen blij?!

Je kunt bij ons terecht voor een mooi boeket, leuke accessoires, planten voor binnen en buiten maar ook voor afscheidsbloemen of bloemen die horen bij de mooiste dag van je leven, namelijk bruidsbloemen.