mijnTafel

Alphen post

mijnTafel komt naar Alkmaar

Op zaterdag 9 december opent een heel andere winkel in Alkmaar!

mijnTafel Alkmaar biedt verschillende producten aan, van sieraden tot juwelen, van natuurstenen tot interessante ansichtkaarten, van schilderen tot karikatuur, van breien tot kant, en van boeken tot postzegels, van speelgoed tot speelkaarten, van sokken tot ondergoed, van vintage kleding tot cd’s en vinylplaten. mijnTafel Alkmaar biedt producten aan die verschillende interessegroepen, zowel kinderen als volwassenen, zoeken maar nergens anders kunnen vinden, en voegt elke week nieuwe producten toe.

Bij mijnTafel Alkmaar hoef je je geen zorgen te maken over welk cadeau je voor Kerstmis moet kopen.

mijnTafel Alkmaar wacht op u aan de Schoutenstraat 7, met budgetvriendelijke producten en verrassingen.

Op naar de feestdagen

De zomer ligt al weer achter ons, we gaan op naar de feestdagen.

Een gezellige en drukke periode, in de winkel is van alles te vinden, zowel voor Sinterklaas als ook voor de dagen rondom Kerst en Oud&Nieuw.

Van harte welkom!.

Een feestelijke groet van team mijnTafel

Het is zomer

Het is zomer, mooi weer en veel mensen genieten van hun vakantie, dichtbij of ver weg.
Tijd om even rust te nemen.
Bij mijnTafel is het een komen en gaan van huurders die een paar keer per jaar komen huren maar ook hebben we nog steeds huurders van het eerst uur !
Veel nieuwe producten worden aangeboden voor een leuke prijs.

Kortom, mijnTafel is en blijft een geweldig concept !

Een goede vakantie periode gewenst,

Janneke

Nieuwe verhuur tarieven

Beste huurders van mijnTafel Alphen aan den Rijn,

We lopen tegen het eind van 2022, terugkijkend kunnen we alleen maar concluderen, het was een jaar als nooit tevoren:::

Een oorlog in Ukraine die tot gevolg heeft dat onze energie kosten met ingang van januari met een factor vier omhoog gaan. Salariskosten die met ingang van januari met 10% omhoog gaan en als klap op de vuurpijl heeft onze verhuurder van het pand besloten de huurprijs te indexeren met de consumenten prijs index van 12 procent.

Mijntafel Alphen heeft vanaf de oprichting, januari 2016, altijd dezelfde huurtarieven gevraagd maar nu hebben we te maken met een bijzondere situatie en vragen we uw begrip voor het volgende:

We zijn helaas genoodzaakt om de verhuurtarieven aan te passen, met ingang van 1 januari 2023 zullen we alle verhuurtarieven moeten verhogen met 3 euro per week.

Daarnaast gaan we met ingang van 1 januari niet meer wekelijks de verkopen uitbetalen, we gaan in plaats van een wekelijkse uitbetaling over op een maandelijkse uitbetaling.

Met ingang van 1 januari betalen we de verkoop resultaten uit op de laatste dag van de maand.

Huurt u dus b.v. een tafel voor een week in het begin van een maand dan wordt uw verkoop resultaat aan het eind van de maand op uw rekening bijgeschreven.

De verkoop resultaten worden alleen maar bijgeschreven op uw rekening als de huur van de achterliggende periode is voldaan, is dat niet het geval dan brengen we het achterstallige huurbedrag in mindering op het uit te betalen verkoop resultaat.

Dus even in het kort:

  • Verhuurtarieven worden verhoogd met 3 euro per week
  • Uitbetaling verkoop resultaat niet meer per week maar op de laatste dag van de maand.
  • Onvoldane huur wordt verrekend met het uit te betalen verkoop resultaat.

We hopen op uw begrip in deze uitzonderlijk situatie,

Team mijnTafel

Wij zijn open!!

Na 3 maanden hard werken zijn we geopend.

Kom snel kijken in onze nieuwe winkel. bent u geïnteresseerd in het huren van een tafel in onze nieuwe winkel? Schrijf u snel in of stuur een mail naar leiden@mijntafel.nl

Tot snel in de winkel,

Patrick

Het Nieuwe MijnTafel Leiden

Binnenkort openen wij een nieuwe MijnTafel winkel in de Haarlemmerstraat 216 Leiden. Er moet nog veel gebeuren maar we hebben er zin in.

Volg ook onze vorderingen op facebook!